kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Hurşit Şahin

Öldürdü, kameraya karşı saçını taradı

Enis YILDIRIM - ANKARA
Ankara'da 21 yaşındaki garson kızı takip edip, yol ortasında boğazını kesen katil, cinayetin işlendiği yere 150 metre mesafedeki kameradan yakalandı..
Başkentte bir lokantada garsonluk yapan 21 yaşındaki Nesrin Korkmaz'ı iş çıkışı takip eden ve boğazını keserek öldüren katili güvenlik kameraları ele verdi. Ostim'de bir lokantada garson olarak çalışan Nesrin Korkmaz, mesaisini tamamladıktan sonra evinin yolunu tuttu. Evine 500 metre kala belediye otobüsünden inip yürümeye başlayan Korkmaz, kimliği meçhul bir kişi tarafından boğazından bıçaklanarak öldürüldü. Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası Dedektifleri, genç kızı öldüren katilin peşine düştü. Dedektifler, genç kızın evinin bulunduğu güzergâhtaki tüm kamera kayıtlarına el koydu.

6 AY ÖNCE EVLENMİŞ
Bir marketin güvenlik kamerasına yansıyan görüntü, polise ipucu oldu. Görüntülerde volta atan ve boğazı kesilerek öldüren Nesrin Korkmaz'ın ardından giden kişinin katil olabileceğini düşünen dedektifler, bu kişinin kimliğini belirlemek için görüntülerden elde ettikleri fotoğrafları sokak sokak gezerek vatandaşa gösterdi. Sonunda bir kişi, çocukluk arkadaşı olan 23 yaşındaki kuaför Hurşit Şahin'i tanıdı. Dedektifler, 6 ay önce evlenen Hurşit Şahin'in izini kısa sürede buldu. Mamak'ta baba evinde yakalanan Hurşit Şahin, polisleri karşısında görünce, "Arkadaşlık teklif ettim. 'Bela mısın, git başımdan' diyerek, beni tersledi. Hakaretler etti. Gurur yaptım ve öldürdüm" dedi. Küçük yaşta kız kaçırma ve ırza tasaddi suçlarından sabıkası bulanan Şahin, sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
Haberin fotoğrafları