kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Mayıs 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Sarah Jessica Parker, kelebek ve çiçek motifli ilginç şapkasıyla yine gazetecilerin ilgi odağı olmayı başardı.

Galada şıklık yarıştırdılar

'Sex and the City: The Movie'nin dünya prömiyeri önceki gün Londra'da yapıldı. Büyük ilgi gören prömiyerde; Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis ve Cynthia Nixon şıklıklarıyla dikkat çekti..
Yayınlandığı ülkelerde büyük beğeni toplayan 'Sex and the City' dizisinin beyazperde versiyonu, önceki gün Londra'da Leicester Square'de yapılan dünya prömiyeri ile görücüye çıktı. Başrol yıldızlarının birbirinden şık tasarımlarla katıldığı prömiyerde şıklık yarışı yaşandı. Carrie Bradshaw karakterine hayat veren ve giyim tarzıyla stil ikonlarının başında yer alan Sarah Jessica Parker, bu özel günde de yine farkını ortaya koydu.

Gülücükler saçtılar
Alexander McQueen imzalı yeşil straples elbisesini, ayakkabıları ve Philip Treacy kreasyonu ilginç bir şapkayla tamamlayan Parker, prömiyer boyunca etrafa gülücükler saçtı. Parker, Londra'da bulunmaktan dolayı çok heyecanlı olduğunu dile getirdi. Filmin bir diğer yıldızı olan Kim Cattrall da Vivienne Westwood imzalı kıyafetiyle bu özel güne katıldı. Kırmızı vintage elbisesiyle dikkat çeken Kristin Davis de şıklığını Christian Louboutin imzalı ayakkabıyla tamamladı. Koyu gece mavisi göğüs dekolteli Calvin Klein tasarımı bir elbiseyle prömiyere katılan Cynthia Nixon ise prömiyerin en seksi kadınları arasında yerini aldı.
Haberin fotoğrafları