kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Mayıs 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Teşekkürler RTÜK!..

TRT'den sonra, RTÜK'ten de beklediğim tepki geldi. Meydanı boş, kendini imparator sanıp bu ülkenin en saygın köşe yazarlarına canlı yayında birbirinden iğrenç sözcük ve cümlelerle hakaret eden kabadayı türkücü yüzünden Kral Tv uyarı cezası aldı.
RTÜK, türkücünün aşka gelip bol keseden savurduğu laflarla genel ahlaka aykırı davrandığını, konuşma dili Türkçeyi kötüye kullandığını, yazarların manevi şahsiyetlerine eleştiri sınırları ötesinde saldırıda bulunduğunu açıkladı.
Türkücü kabadayı, hem de kendi albümünün tanıtımı için düzenlenen bir nevi reklam ve tanıtım özel programında halkın vergilerini bol keseden dağıttığı için TRT'yi eleştiren köşe yazarlarına şöyle saldırmıştı..
"Sana ne lan?. Sana giren çıkan ne arkadaş?. Bunun altında bir şey arama oğlum!. Geri zekâlı sen bunu yazmakla neyi yazıyorsun yani?. Ne, ne?.. Sığdıramadığın ne? İçine sığdıramadığın, alıp veremediğin, böyle mil mil diyorum, tekne oluyor; sayın kendini bilmezler, Sayın şeşi beşler.. Devletin görevlisi orada bir hesap verecekse, senin gibi hıyara değil, devletin kendisine verecek hesabı.."