kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Kabak salatası

Kabağı rendeleyin. Bir tencereye yağla beraber koyup, yumuşayıncaya kadar pişirin. Bir çorba kaşığı unu da ilave edip, karıştırarak beş dakika daha pişirin ve soğumaya bırakın. Sarmısağı, yoğurdu ve mayonezi karıştırarak, kabağa ilave edin ve yeniden karıştırın. Üzerine dereotu ve ceviz serperek servis yapın.

Malzemeler 10 Kişilik
* 1 kg. kabak
* 500 gr. yoğurt
* 1 çorba kaşığı mayonez
* 1/2 demet dereotu
* 1 çorba kaşığı un
* 2 kahve fincanı sıvıyağ
* 2 diş sarmısak
* 1 avuç ceviz