Karnabaharı bol suda iyice yıkayın. Çiçek çiçek ayırıp, haşlayın ve tencereye dizin. Bir tavaya yağla birlikte, yemeklik doğradığınız soğanı koyup, kavurun. Kıymayı ve salçayı da ilave ettikten sonra kavurmaya devam edin. Kıyma suyunu salıp çekince, tuzu ve biberi ekleyip, karıştırın ve ateşten indirin. Hazırladığınız kıymayı tenceredeki karnabaharın üzerine yayıp, bir su bardağı su ile 20 dakika pişirin. Kıyılmış maydanoz serpip, sıcak servis yapın.
MALZEMELER 6 kişilik* 1 adet orta boy karnabahar
* 4 çorba kaşığı kıyma
* 2 adet soğan
* 3 çorba kaşığı sıvıyağ
* 1 çorba kaşığı domates, biber salçası
* 1/2 demet maydanoz
* Tuz, kırmızı pul biber
Yayın tarihi: 2 Mayıs 2008, Cuma
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/05/02/gny/tuter.html
Tüm hakları saklıdır.