kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Nisan 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Sıla İlköğretim Okulu'nda düzenlenen etkinliğe dizinin yönetmeni Gül Oğuz da (güneş gözlüklü) katıldı.

Sıla okulunda 23 Nisan coşkusu

Mürsel ACAY - Ekrem ARSLAN / SABAH
atv'de yayınlanan 'Sıla' dizisi ekibinin Mardin'de yaptırdığı Sıla İlköğretim Okulu'ndaki 23 Nisan törenlerinde öğrenciler yöresel kıyafetlerle şiir okudu..
Mardin'in Nusaybin ilçesine bağlı Söğütlü köyünde Sıla ekibi tarafından yaptırılan Sıla İlköğretim Okulu'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Suriye sınırına sıfır noktada yer alan okulda öğrenciler şiirler okudu, yöresel kıyafetler giydi ve kına gecesi ile geline kına sürme merasimi gerçekleştirdi. Çocukların etkinlikleri büyük alkış aldı.

OYUNCULAR DA KATILDI
Sekiz derslikli, 420 öğrencili okulda yapılan etkinliklere katılan atv'de yayımlanan Sıla dizisinin yapımcısı ve yönetmeni Gül Oğuz ile eşi Mustafa Oğuz onur konuğu oldu. Sıla okulunun yapımına ön ayak olan Mustafa Oğuz etkinlikte yaptığı konuşmada "Bayramda sizlerle birlikte olmak ve coşkunuza ortak olmak bizi mutlu etti. Gelecek bu topraklardadır, sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Bu ülkenin önceliği eğitimdir" dedi. Sıla okulundaki 23 Nisan etkinliklerine yönetmen Gül Oğuz, eşi Mustafa Oğuz'un yanı sıra senarist Muharem Buhara, oyuncular Celin Nalçakan, Tayanç Ayaydın, Namık Kemal Yiğittürk ve Fatoş Tez katıldı.
Haberin fotoğrafları