kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Nisan 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Çoğu erkek için fazla kilo tutkunun sonu demektir!

Erkekler de kilo aldıkları zaman göze öyle çok hoş görünmez ama çoğu Türk kadını da eşinin kilolu olmasını ister! Erkekler ise 'balıketli' kadın sevseler bile bu balığın balina ebatına ulaşmasından hiç hoşlanmaz.
Eşim flört dönemimizde hayli zayıf bir kadındı. Hamile kaldığı dönemde ise aşırı kilo aldı. Aldığı kiloları veremediği gibi bir de üstüne kilo aldı. Maalesef aşırı kilolarından kurtulmak için hiçbir çaba sarf etmiyor. Bu yüzden ona karşı hiçbir tutkum kalmadı. (Bekir L.)

Her ne kadar Türk erkekleri 'balıketli!' kadınlardan hoşlansa da, 'balina!' tipi kadınlardan asla hoşlanmıyor. Türk kadınları şu gerçeği çok iyi bilir ki; bir kadının zayıflığı onun çekiciliğidir. Bir kadının aşırı derecede kilolu olması, sağlıklı bir cinsel yaşamın önünde 'etten bir duvardır!' Şayet bir kadın cinsel yönden çekici olmak istiyorsa, fiziksel yönden dal gibi ince olmak zorundadır.

KADININ SEKSAPELİ OLMALI
Tamam, kabul ediyorum. Erkekler de kilo aldığı zaman göze pek çekici görünmüyor. Bir de Türk erkeğinin 'boy fakirliğini!' göz önünde bulundurursak, adamcağızlar 'su samuru!' gibi görünüyor. Ama şöyle de bir gerçek var: Çoğu Türk kadını kocasının kilolu olmasını ister. Kadınlar, cillop gibi bir kocanın yarattığı tehlikenin her zaman farkındadırlar. Çoğu kadının erkekler hakkındaki düşüncesi böyle olsa da, çoğu erkeğin kilolu kadın hakkındaki düşüncesi aynen şöyledir: Eşinin aşırı kilo almasından dolayı erkekler kendilerini her nedense reddedilmiş hissediyor. Bu reddedilmişlik duygusu da o eşe karşı tutku azalmasına yol açıyor. Bu yüzden de kadınların koro halinde söyledikleri; 'Su akar yolunda/ Boğazımı hiç tutamam tıkınırım sonunda/ Erkeğim beni tutkuyla sevmez artık/ Acep ne var bu işin altında?' diye dile getirdikleri bu 'manidar!' düşünce anlamsız bence. Halbuki evlendikten sonra kilo almış kadınların yapacağı tek şey var. O aşırı kilolardan kurtulup, aktif ve heyecanlı seks hayatlarına tekrar geri dönmek. Seksapeli ile erkeğini yeniden baştan çıkarmak...