kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Mart 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Bizden zarar gelmez deyip tecavüz ettiler'

İzmir'de 19 yaşındaki kızı doğum günü bahanesiyle eve götürüp, içkisine hap koyarak tecavüz ettikleri öne sürülen 3'ü tutuklu 5 kişinin yargılanmasına başlandı..
İzmir'de 4 ay önce 19 yaşındaki kıza tecavüz eden beş sanığın davası başladı. Duruşmaya, haklarında 10 yıldan 14 yıla kadar hapis cezası istenen sanıklar ve tecavüze uğradığı öne sürülen F.S.T katıldı. Sanıklardan Cengiz Kaçhan, F.S.T'yi Beşir Korkmaz'ın doğum günü bahanesiyle Mertcan Türksoylu'nun evine davet ettiğini, Korkmaz, Cüneyt Ünaldı ve Mertcan Türksoylu'nun kıza tecavüz ettiğini öne sürdü. Suçlamayı kabul etmeyen Beşir Korkmaz ve Mertcan Türksoylu, kızın iç çamaşırlarında spermlerinin bulunması konusunda, "mastürbasyon yapmıştık ama ilişkiye girmedik" iddiasında bulundu. Sanık Cüneyt Ünaldı da suçlamaları reddetti.

"3. BARDAĞI ZORLA İÇİRDİLER"
F.S.T. ise sanıkların parti yapacaklarını söylemeleri ve 'bizden zarar gelmez' demesi üzerine eve gittiğini anlatarak, "Bana da içki verdiler. 'Bir bardak içersem bir şey olmaz' diye düşündüm. İkinci bardağı da ısrar üzerine içtim. Üçüncü bardağı ise Beşir Korkmaz zorla içirdi. Beşir Korkmaz beni odaya götürdü. Kendime geldiğimde her yerim ağrıyordu" dedi. Cengiz Kaçhan'ın tahliyesine karar veren mahkeme, Cüneyt Ünaldı'nın ise tutuklanmasını kararlaştırdı.