kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Mart 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Gecenin sonunda ödül alan bazı sanatçılar protokol üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

‘Yeşilçam Ödülleri’ ilk sahiplerini çok sevindirdi

ÖNER ÖNGÜN
Türk Sineması'nın kalbi önceki gece, bu yıl ilk kez düzenlenen 'Yeşilçam Ödülleri' töreninde attı. 'Mutluluk' ve 'Yaşamın Kıyısında' filmlerine ödül yağan gecede şıklık yarışı da yaşandı..
Yeşilçam Ödülleri'nin ilki önceki akşam Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Meltem Cumbul'un sunuculuğunu yaptığı gecede 11 dalda ödül dağıtıldı. Beyoğlu Belediyesi ve TÜRSAK Vakfı tarafından düzenlenen, Kültür ve Turizm Bakanlığı destekli törene; ünlü isimler katıldı.

Fatih Akın yoktu
'Yaşamın Kıyısında' filmiyle 'En İyi Senaryo' ve 'En İyi Yönetmen' ödüllerini alan Fatih Akın, New York'ta yeni filminin çekimlerinde olduğu için geceye katılamadı. İki ödülünü de yapımcı Ali Akdeniz aldı. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv'in hazır bulunduğu gecede şıklık yarışı yaşandı.

Rengarenk şıklık
Bergüzar Korel ve Dolunay Soysert'in sırt dekolteli kıyafetleri ile Aslı Tandoğan, Nefise Karatay, Sinem Kobal, Janset, Burcu Kara, Ece Sükan ve Yasemin Kozanoğlu da renkli elbiseleriyle törene renk kattı. Turkcell'in ana sponsorluğunda gerçekleştirilen 'Yeşilçam Ödülleri', Digiturk TurkMax kanalından canlı olarak yayınlandı. Enbe Orkestrası, gecede Yeşilçam filmlerinin unutulmaz müziklerini seslendirdi.
Haberin fotoğrafları