kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Mart 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Bu yılki Oscar gecesine bu şık elbibesiyle katılan Jessica Alba, "Törenin çoğunu tuvalette geçirdim" dedi.

Kilo almak en büyük kabusu!

6 aylık hamile Jessica Alba, önümüzdeki aylarda kilo almaktan çok korkuyor. Hamileliğinin başından beri spor yapan Alba, kendisine Nicole Richie'yi örnek alıyor..
Hollywood'da ünlü anneler kervanına katılmaya hazırlanan Jessica Alba, şu sıralar sıkıntılı günler geçiriyor. Hamileliğinin 6'ncı ayında olan ünlü aktris, ilerleyen aylarda fazla kilo almamak için savaş veriyor. Hamileliğinin ilk üç ayında spor salonundan çıkmayan güzel yıldız, hala düzenli olarak spor yapıyor. Ancak işi biraz abartan Alba, fazla yorulduğundan sağlığını da tehlikeye sokuyor. Bu hareketiyle doktorunu kızdıran ünlü aktrise, nişanlısı Cash Warren da ateş püskürüyor.

Maratonda gibi
Alba'nın spor yaptığı salonda onu görenler, "Sanki maratona hazırlanırmış gibi hareket ediyor. Bebeğini ve kendisini tehlikeye atıyor" yorumunda bulunuyor. Alba'ya yakın kaynaklar, güzel yıldızın kendisine Nicole Richie'yi örnek aldığını söylüyor. Bir hayli zayıfken hamile kalan Richie, şimdilerde düzgün vücuduyla dikkat çekiyor. Richie gibi çok fazla kilo almak istemeyen Alba da doğumdan sonra iyi görünebilmek için elinden geleni yapıyor. Beslenmesine de çok dikkat eden Alba, sadece sebze ağırlıklı gıdalar tüketiyor.
Haberin fotoğrafları