kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Mart 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Ispanak salatası

Ispanağın yapraklarını ayıklayıp yıkadıktan sonra el ile parçalayın. Mayonez, yoğurt, zeytinyağı, pul biber, sarmısak ve tuzu karıştırın. Karışımı ıspanağın üzerine gezdirip, harmanlayın. Salatayı servis tabağına alın. Üzerini beyaz peynir ve ceviz ile süsleyip servis yapın.

MALZEMELER 6 kişilik
*
250 gram ıspanak yaprağı

* 6 çorba kaşığı beyaz peynir (ufalanmış)

* 2 çorba kaşığı mayonez

* 6 çorba kaşığı yoğurt

* 4 çorba kaşığı zeytinyağı

* 1 tatlı kaşığı pul biber

* 4 diş sarmısak (dövülmüş)

* 3 çorba kaşığı ceviz (iri dövülmüş)

* 1 çay kaşığı tuz