Un ve tozşekeri harmanlayın. Kısık ateşte karıştırarak süte ilave edin ve muhallebi koyulaşıncaya kadar pişirin. Muhallebiyi arada karıştırarak soğutun. Ilık suya nescafeyi ilave edip eritin. Kekin her iki parçasının iç kısımlarını nescafeli su ile ıslatın. Kremşanti, labne peyniri ve yumurta sarısını mikserle iyice çırpın, soğuyan muhallebiye ekleyip, mikserle 1-2 dakika daha çırpın. Muhallebinin yarısını ıslatılmış kek tabanının üzerine sürün. Kekin ikinci parçasını muhallebinin üzerine kapatın. Kalan muhallebiyi de kekin üzerine yayıp düzeltin. Buzdolabında en az iki saat dinlendirin. Üzerine kakao serpip, dilimleyerek servis yapın.
MALZEMELER 12 dilim
* 1 adet hazır kek
* 2 çorba kaşığı un
* 85 gr. tozşeker
* 200 ml. süt
* 200 ml. su
* 1 tatlı kaşığı nescafe
* 1 paket kremşanti
* 1/2 paket labne peyniri
* 1 adet yumurta sarısı
* 2 çorba kaşığı kakao
Yayın tarihi: 7 Mart 2008, Cuma
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/03/07/gny/haber,CFD3453ADB1B4F34B39B03E5B6390BB7.html
Tüm hakları saklıdır.