kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Aralık 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yılbaşı seçenekleri

Sonsuzluk teması Derishow'da
Görkemli kutlamaları, şık ev davetlerini ya da sokak partilerini tercih eden herkes için birçok seçenek sunan yeni yıl tasarımları Derishow'larda sizi bekliyor. Sonsuzluk teması ile sunulan uçuşan ipekler, ışıltılı metalik deriler, kürk pelerinler, kıpkırmızı şapka ve eldivenler ile siz de yeni yılda hem kendinize hem de sevdiklerinize şık bir kıyafet hediye edebilirsiniz.

Red Apple'da indirim günleri
Red Apple mağazalarında, yılbaşına özel yüzde 50'ye varan indirimler ve 500 YTL alışverişe 50 YTL hediye çeki kampanyası 31 Aralık'a kadar devam ediyor. Az sayıda üretilen özel koleksiyonda; özgün desenli gömlekleri ve kıyafetleri tamamlayan çantalar, ayakkabılar, kemerler ve aksesuvarlar öne çıkıyor.

Parti için saks mavisi ya da ördek yeşili
Yılbaşı partileri için başta siyah olmak üzere, saks mavisi, ördek yeşili ve bordo renkte uzun tek parça elbiseleri öneren Faik Sönmez, ev davetlerinde ise iki parçalı modelleri öne çıkarıyor. Aksesuvar bölümünde ise; şallar, metal ya da renkli keçe kolyeler, şapkalar, kemerler ve iri çantalar yer alıyor.

Sarayların mücevhercisi
TOPALL Jewellery; pırlantadan elmasa, zümrütten yakut ve safire, inciden sedefe, yarı değerli renkli taşlara kadar geniş bir ürün kataloğuna sahip. Dünya çapında koleksiyonerlere, bazı kraliyet ailelerinin mensuplarına ve mücevher tutkunlarına özel tasarımlar yapan TOPALL; Balkan ülkeleri, Avusturya, Birleşik Arap Emirlikleri ve Amerika gibi onlarca ülkeye satış yapıyor ve dünya markaları arasında öne çıkıyor.

Altının karşı konulamaz çekiciliği
2008 takı ve aksesuvar trendlerini yansıtan özel bir koleksiyon hazırlayan Goldaş; altın, pırlanta ve gümüşten oluşan birçok hediye alternatifini bir arada sunuyor. Goldaş'ın yılbaşına özel hazırladığı 3 ayrı koleksiyon, farklı tasarım hikâyeleri ile dikkat çekiyor. Kış Rüyası, Işık ve Melekler adını taşıyan koleksiyonlarda beyaz ve sarı altın kullanılmış.

Göz kamaştıran aksesuvarlar...
Klasik tasarımların dışında farklı takıların da yer aldığı Violetta'nın yeni yıl koleksiyonunda, swarovski taşlarla süslenenlerin yanı sıra ay ve yıldız motifli kolyelerle sol anahtarı şeklindeki ışıltılı kolye dikkat çekiyor. Yakutu andıran kırmızı taşlar da koleksiyonda sıkça kullanılmış. Ürünlere, www.ukbaksesuar. com'dan ulaşabilirsiniz.

Yeni yıl cazibesi Assortie'de!

Özel gecelerde, kıyafet kadar aksesuvar seçimi de insanı zorlar. Assortie, hazırladığı yılbaşı koleksiyonunda kırmızı, siyah, gümüş ve dore çantalarla işinizi kolaylaştıracak. Çantalarda yılbaşı gecesinin ruhuna uygun olarak, kristal pırıltılar da unutulmamış.

Büyük beden şıklık
Büyük beden kadın modasının öncüsü Sumak XL Fashion, yılbaşı gecesi iddialı olmak isteyen büyük beden kadınlar için özel seçenekler sunuyor. Tasarımlarda; omuz ve göğüs kısmı işlemeli, etek uçları hareketli çizgiler hakim.

Erkekler için kolay seçim
Paul&Shark, erkeklere hediye seçimi için geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Örme grubunda t-shirt, sweatshirt, kazak ve Paul& Shark'a özgü çelik örgü 'bomber' mont ve hırkalar, birçok model ve renk seçeneği ile müşterilerin beğenisine sunuluyor. Koleksiyonda erkek üst giyiminde typhoon montlar, bahriyeli lacivert 'peacoat' kabanlar, paltolar ve blazer ceketler göze çarpıyor.

İç güzellik çok önemli
Dış giyimi, yarattığı iç giyim koleksiyonları ile tamamlayan Miss Claire'in ürünleri yeni yıl gecesi dış giyimi tamamlayacak. Kırmızı ve dantelin asaletinin eşsiz tasarımlarla bütünleştiği ürünlerde Fransız danteller, saten kumaşlar ve özel aksesuvarlar kullanılmış.

Sıradanlığa son veren koleksiyon
Diesel, yılbaşı gecesine özel hazırladığı New York Fashion Week Koleksiyonu'yla iddialı tasarımlar sunuyor. Metalik renklerle hazırlanan koleksiyon, etnik desenler ile birleşiyor. Kadınlarda süper mini elbiseler, deri tulumlar ile çarpıcılık ön plana çıkartılıyor. Erkeklerde ise parlak, simli kumaştan pantolon ve ceketlerle sıradanlığa baş kaldırılıyor.
Haberin fotoğrafları