Bir kilo havucu rendeleyin. Birkaç çorba kaşığı suyla ateşe koyun. Suyunu çekince, içine yarım paket margarin ekleyin. Margarin eriyince ateşten alın. İçine 1 tatlı kaşığı tarçın, 1 su bardağı iri dövülmüş ceviz, 1.5 paket ufalanmış bisküvi, 2 çorba kaşığı kakao koyup, karıştırın. Hazırladığınız karışımı yuvarlak bir kalıba iyice bastırarak yayın. 1 gece buzdolabında bekletin. Servis tabağına ters çevirin. Krem şanti ile süsledikten sonra servis yapın.
Malzemeler
* 1 kg. havuç
* 1/2 paket margarin
* 1 tatlı kaşığı tarçın
* 1 su bardağı iri dövülmüş ceviz
* 1.5 paket ufalanmış bisküvi
* 2 çorba kaşığı kakao
* Süslemek için krem şanti
Yayın tarihi: 19 Aralık 2007, Çarşamba
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/12/19/gny/haber,5BB42DE56D84473EAC20E09716BD2EB1.html
Tüm hakları saklıdır.