kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Aralık 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Yayla kebabı

Köfteleri ızgarada çevirerek pişirin. Tereyağını bir tavada eritin. İçine kimyon, kırmızı biber, karabiber atıp, karıştırın. Pideleri küp şeklinde doğrayıp, tavaya ekleyin. İyice karıştırdıktan sonra pideleri servis tabağına alın. Üzerine yoğurdu ekleyin. Köfteleri küçük küçük parçalara bölüp, pidelerin üzerine yerleştirin. Domates ve biberleri ızgarada kızartın. Köftelerin yanına koyup servis yapın.

Malzemeler
*
15 adet hazır köfte
* 2 çorba kaşığı tereyağı
* 1 çay kaşığı kimyon
* 1 çay kaşığı kırmızı biber
* 1 çay kaşığı karabiber
* 2 adet pide
* 2.5 su bardağı yoğurt
* 2 adet domates
* 2 adet yeşil biber