kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Haber Turu

'İstanbul'da 400 bin araç yeraltına inecek'
AK
Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın, ''Hizmet Yerinde Görülür/Gidelim Görelim'' toplantılarının ilki, Piyalepaşa-Kağıthane Tüneli'nde yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tüneli, haziranda açmayı hedeflediklerini söyledi. Toplam 7 bin 850 metre tünel yol yapılmakta olduğunu, maliyetin de 250 milyon YTL'yi bulduğunu anlatan Topbaş, "Planlanan tüm tüneller bittiği zaman İstanbul'daki araçların 400 bini yer altında hareket ediyor olacak ve böylece trafikte rahatlama yaşanacak" dedi. Toplantıda Doğuş Holding Yönetim Kurulu Ferit Şahenk de yer aldı.

Sinema emekçisi Çıtakoğlu ölü bulundu
TÜRK
filmlerinin figüranlarından Ahmet Ziya Çıtakoğlu'nun cesedi Kırklareli'nde bir otel odasında bulundu. Çıtakoğlu'nun (53), kaldığı Özkay Otel'deki odasında hareketsiz yattığını oda arkadaşları farketti. Otele gelen polis ve sağlık ekipleri Çıtakoğlu'nun kalp krizi sonucu öldüğünü belirledi. Çıtakoğlu'nun 1980-1985 yılları arasında pek çok Türk filminde figüran olarak görev yaptığı öğrenildi.

Maç kafilesi uçakta yolcularla kavga etti
THY'NİN
İstanbul - Trabzon seferini yapan uçağında kavga çıktı. 18.00'da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan uçakta, Giresunspor'la maça giden Kocaelispor kafilesi ile yüksek sesle konuşmalarından rahatsız olan bazı yolcular, arasında gerginlik yaşandı. Tartışma, yolcular ve Kocaelisporlu yöneticiler arasında kavgaya dönüştü. Kavgada hosteslerden birinin de tartaklandığı öne sürüldü. Pilotların isteğiyle Trabzon Havalimanı apronunda uçak başına gelen polisler, aralarında kulüp yöneticileri M.Ç., M.M.C. ve H.B.'nin de bulunduğu taraftarları karakola götürerek ifadelerini aldı.