kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Kasım 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Marka giysi çalan çete

Yeni Haber
Beşiktaş'ta, lüks mağazalara müşteri kılığında girerek, alüminyum folyo ile izole ettikleri çantalarına giyim eşyalarını koyup X-Ray cihazına takılmadan çıkan Rus uyruklu 2 kadın ile Cezayir uyruklu 1 kişi polisin dikkatli çalışması sonucu yakalandı. Şahısların çaldıkları eşyaları sattıkları belirlenirken, yakalandıkları sırada çantalarından 5 bin YTL değerinde çalıntı giyim ürünün çıktığı öğrenildi.

Beşiktaş Asayış Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, mağazalara yönelik hırsızlık olaylarını önlemek için Akmerkez'de devriye gezerken, 2 kadın 1 erkeğin çantalarla mağazalara girip ücret ödemeden çıktıklarını fark etti.

Otoparka inen şahısların bir otomobilin bagajına çantalarından çıkardıkları giysileri koyduklarını gören polis, takibi sürdürerek, tekrar ücret ödemeden mağazadan çıkarken çantalarını kontrol etmek üzere şahısları durdurdu. Şahısların çantalarında yapılan aramada bir çok ünlü markaya ait giysiler bulundu. Yapılan sorgu ve inceleme sonucu, şahısların X-Ray cihazından sinyal vermeden geçmek için çantalarının içine aluminyum folyo ile sarılı zula yaptıklarını tesbit etti. Suçüstü yakalanan, Rus uyruklu Türk vatandaşı Lioudlaila Çatmak (33), arkadaşı Tatiana Topoliyan(39) ve Cezahirli Hakim Bukars (42) gözaltına alındı. Zanıların 34 VN 9359 plakalı otomobiline el konurken, bu yolla bir kerede 5 bin YTL değerinde giysi çaldıkları orataya çıktı.

CİHAN