kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Kasım 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Alain Coumont'dan öneriler:

06.05.2007
İLİŞKİLİ HABERLER
Alain Coumont'dan öneriler:
* Sandviç hazırlarken, ekmeğinin tam buğday ekmeği olmasına özen gösterin.

* Çift katlı sandviçler yerine, 'tartin' adı verilen tek kat ekmekten oluşan kanepeleri tercih edin.

*
Güne buğday ekmeği ile zeytinyağı yiyerek başlayın.

* Ekmeğinizin bayatlamaması için, yemeden hemen önce dilimleyin ve kalanını bütün olarak sarılı bir şekilde muhafaza edin.

*
Beyaz ekmek, nişasta açısından çok zengin olduğu için, yerine esmer unla yapılmış ekmekleri tercih edin.

* Maya kullanılmadan yapılan buğday ekmeğinin, dinlendikçe tadı güzelleşir, bunu unutmayın.

*
Ekmeği dilimleyerek derin dondurucuda saklayabilirsiniz. Yemek istediğinizde tost makinesi ya da fırında üç dakika ısıtmanız yeterli olacaktır.

* Pandispanyası fazla olan, yumuşak ekmekleri dipfrize atmayın.