kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Kasım 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Haber Turu

Şahin resmen TRT Genel Müdürü
TRT
Genel Müdürlüğü'ne, Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı İbrahim Şahin atandı. 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in iki kez veto ettiği Şahin'in atanmasına ilişkin kararname, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylandı. Hükümet, kararnameyi önceki gün Bakanlar Kurulu'nun imzasına sunduktan sonra Köşk'e göndermişti. Dün Gürcistan gezisine çıkmadan önce Gül tarafından imzalanan kararname yürürlüğe girdi.

Kavgaya karışan eski vekil tutuklandı
PARK
yeri yüzünden tartıştığı kişiler tarafından tartaklandığı iddia edilen eski ANAP Ankara Milletvekili Hamdi Eriş'in de karıştığı olayda iki grup birbiriyle kavga etti. Olay önceki gece 23.00 sıralarında meydana geldi. Eriş tutuklanırken 8 zanlı serbest bırakıldı. Silah da kullanılan kavgada, Mahmut Özdağ (27) ve Müjdat Buz (25) yaralandı. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Eriş, "kasten adam yaralama" suçundan tutuklandı. Buz'un durumunun ağır olduğu bildirildi.

Gurbetçiye bayrak asma cezası
ALMANYA'DA
Cumhuriyet Bayramı nedeniyle evinin balkonuna Türk bayrağı asan Denizlili gurbetçiye, "PKK'lılar bu bayrağı görüp evinize saldırabilir. Bu yüzden çevreye ve mahalleye zarar verebilirsiniz" uyarısına rağmen bayrağı indirmediği için 500 Euro para cezası verildi. Almanya'nın Mönchengladbach kentinde market işletmeciliği yapan ve 35 yıldır bu ülkede yaşayan Nihat Kesici'yi mahalledekilerin Mönchengladbach Kenti Ev Bürosu'na şikâyet ettiği belirtildi.

İBDA-C operasyonu: 6 kişi gözaltında
İZMİR
polisi, düzenlediği operasyonda, El Kaide ile bağlantılı İBDA-C terör örgütü üyesi oldukları ileri sürülen 6 kişiyi gözaltına aldı. Önceki gün sabah saatlerinde Gürçeşme ve Yeşildere semtleri ile Ayrancılar beldesindeki adreslere yapılan eşzamanlı baskınlarda gözaltına alınan zanlıların C.T. (23), Z.S. (22), ağabeyi E.S. (33), M.T. (30), Ö.Ş.E. (28) ve M.S.O. (27) olduğu bildirildi. Zanlıların evlerinde 10 ismin bulunduğu bir ölüm listesi de ele geçirildi.