kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Kasım 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Sürpriz görüşme

Yeni Haber
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ı kabul etti...
ABD'li iki generalin ziyaretinin hemen ardından bugün Başbakan Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Büyükanıt, Başbakanlık'ta bir araya geldi. Orgeneral Büyükanıt, saat 16.00'da Başbakanlık Merkez Binaya geldi. Orgeneral Büyükanıt, Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Hikmet Bulduk tarafından karşılandı.

Başbakanlık; Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Orgenaral Yaşar Büyükanıt görüşmesi ile ilgili, "Son gelişmeler ışığında güvenlik konuları değerlendirildi" açıklamasını yaptı.

Başbakanlık Merkez Bina'da gerçekleşen kabul, 1 saat 15 dakika sürdü. Orgeneral Büyükanıt'ı, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala ve Başbakanlık. Özel Kalem Müdürü Hikmet Bulduk uğurladı.


''DAVULLA, ZURNAYLA OPERASYON OLMAZ''


Öte yandan Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, gazetecilerin ''Medyada operasyona 5 kala gibi deyimler kullanılıyor, bu ne anlama geliyor?'' sorusuna, ''Onu onlara sorun ne anlama geldiği'' yanıtını veren Çiçek, sözlerini şöyle tamamladı:''Operasyon davulla, zurnayla yapılacak bir iş değil. Bu iş çok farklı bir iş. Kararı verenler verecek, olanlar oturur, oturmuştur, çalıştılar, çalışıyorlar. Onun için davulla zurnayla yapılacak bir iş değil. Bu işin tabiatı böyle, aleni konuşmaya müsait değildir.''


AJANSLAR