kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Kasım 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Beyoğlu'nda eğlence merkezlerine baskın

Yeni Haber
Asayiş Şube Müdürlüğü ve Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 200 polis, Beyoğlu'ndaki eğlence mekanlarına baskın yaptı.

Genel asayiş uygulaması kapsamında yapılan baskınlarda 20 aranan, 3 şüpheli ve 2 de üzerinde uyuşturucu madde bulunan şahıs toplam 25 kişi gözaltına alındı. Kavgaya karıştığı gerekçesiyle gözaltına alınmak istenen 1 kişi ise avukat olduğunu söyleyerek polise direndi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ve Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne mensup 200 polis Beyoğlu'nda bulunan bar, türkü evi, gece klübü gibi eğlence merkezlerine girerek, mekanlarda ve şahıslar üzerinde arama yaptı.

Genel asayiş uygulaması kapsamında yapılan baskınlarda şahıslar üzerinde genel bilgi taraması yapıldı. Uygulamada 20 aranan şahıs yakalanırken, üzerinde uyuşturucu madde bulunan 2 şahıs ile şüpheli görülen 3 kişi gözaltına alındı.

Polisin eğlence merkezlerine yönelik çalışmaları sırasında bir lokantada kavga çıkardığı ileri sürülen 1 kişiye polis müdahale etti. Avukat olduğunu söyleyen şahıs, polisin kendisini gözaltına almak istemesine karşı çıktı. "Ben avukatım. Siz bir avukatı gözaltına alamazsınız" diye bağıran şahıs polisi uzun süre uğraştırdı. Zor kullanılarak gözaltına alınan şahıs ile uygulama kapsamında gözaltına alınanlar Taksim Polis Merkezi'ne götürüldü.

CİHAN