kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Kasım 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Geçen yılın ‘Best Model’ları Fatih Cansız ve Neslihan Önder.

Türkiye'nin 'En İyi Modeli' belli olacak

Türkiye'nin 'En İyi Model'i bu gece atv'den naklen yayınlanacak görkemli bir finalle seçilecek. 20 erkek ve 20 bayan finalistin ter dökeceği yarışmayı Alp Kırşan ile Begüm Kütük sunacak..
Türkiye'nin 'En İyi Mankeni'ni belirleyecek olan 'Best Model of Turkey' yarışması, bu gece Silivri Klassis Resort Hotel'de düzenlenecek. 20 yıl boyunca moda dünyasına Deniz Akkaya, Güzide Duran, Burak Hakkı, Kıvanç Tatlıtuğ gibi ünlü mankenler kazandıran yarışma; saat 24.00'ten itibaren atv ekranlarından naklen yayınlanacak.

AKALIN KONSERİ

Begüm Kütük ile Alp Kırşan'ın sunuculuğunu üstleneceği gece; Demet Akalın ile Keremcem konserleriyle renklenecek. Birinci seçilecek mankenler ise 08 Aralık Cumartesi gecesi Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek 'Best Model of the World' yarışmasında ülkemizi temsil edecek. 20 bayan yarışmacı bu gece podyuma; Esin Maraşlıoğlu, Emel Yıldırım Acar, Siren Ertan ve Ece Sükan'ın hazırladığı kıyafetlerle çıkacak. Erkek finalistler ise İbrahim Kefeli, Kiğılı, RCR ve +90 marka kostümler giyerek, Türkiye'nin 'En İyi Modeli' olabilmek için ter dökecek. 'Best Model of the World'ün 20'nci onur yılı; 1 Eylül'de Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlenen ödül ve gala gecesiyle kutlanmıştı.
Haberin fotoğrafları