Bugüne kadar Venge Restaurant'a şube açması için çok teklif geldi. Direndiler... Tam altı yıl boyunca... Ama sonunda İstanbul'daki alışveriş merkezi çılgınlığına onlar da ayak uydurmak zorunda kaldı.
Büyümeye devam
Özellikle 'döner'i ile meşhur olan restoran, 'VENGEplus' adıyla aynı lezzetleri, başka bir konsept ile; önce Bakırköy Capacity AVM'de, sonra da Nişantaşı City's AVM'de hizmete sunuyor. Bununla da yetinmeyen restoran sahipleri, Güneşli S Plaza'da, Venge'nin klasik lezzetlerinin yanı sıra İtalyan restoranı Grissino'yu da bünyesine katarak büyümeye devam ediyor. Venge'nin lezzetli eti (dönerin yanı sıra Venge beyti, çöp şiş, kaburga), meze çeşitleri (humus, muammara, patlıcan salatası, şakşuka, çiğ köfte) ve tatlıları (dondurmalı irmik, künefe, sufle) artık İstanbul'un çeşitli noktalarında olacak. Tam iş merkezlerinin ortasında ve havaalanının yakınındaki Grissino ise, ev yapımı çorbası, makarnaları (tagliatelli funghi porcini, ravioli bolognese, fetucini somon, linguni gamberi, tortoloni) ve taş ocakta yapılan pizzaları (margarita, funghi, alla bresaola, calzone, alle verdure, tonno pizza) ile özellikle iş adamları için çok iyi bir adres.
Bugünkü Tüm Yazıları
Venge beklenen atılımı yaptı
Yayın tarihi: 1 Kasım 2007, Perşembe
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/11/01/gny/ozedincik.html
Tüm hakları saklıdır.