kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Kasım 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
SİNAN ÖZEDİNCİK

Venge beklenen atılımı yaptı

Bugüne kadar Venge Restaurant'a şube açması için çok teklif geldi. Direndiler... Tam altı yıl boyunca... Ama sonunda İstanbul'daki alışveriş merkezi çılgınlığına onlar da ayak uydurmak zorunda kaldı.

Büyümeye devam
Özellikle 'döner'i ile meşhur olan restoran, 'VENGEplus' adıyla aynı lezzetleri, başka bir konsept ile; önce Bakırköy Capacity AVM'de, sonra da Nişantaşı City's AVM'de hizmete sunuyor. Bununla da yetinmeyen restoran sahipleri, Güneşli S Plaza'da, Venge'nin klasik lezzetlerinin yanı sıra İtalyan restoranı Grissino'yu da bünyesine katarak büyümeye devam ediyor. Venge'nin lezzetli eti (dönerin yanı sıra Venge beyti, çöp şiş, kaburga), meze çeşitleri (humus, muammara, patlıcan salatası, şakşuka, çiğ köfte) ve tatlıları (dondurmalı irmik, künefe, sufle) artık İstanbul'un çeşitli noktalarında olacak. Tam iş merkezlerinin ortasında ve havaalanının yakınındaki Grissino ise, ev yapımı çorbası, makarnaları (tagliatelli funghi porcini, ravioli bolognese, fetucini somon, linguni gamberi, tortoloni) ve taş ocakta yapılan pizzaları (margarita, funghi, alla bresaola, calzone, alle verdure, tonno pizza) ile özellikle iş adamları için çok iyi bir adres.