kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ekim 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Sevgilim yok ama olsun istiyorum...

* Filmdeki çıplak sahnelerinizi daha sonra izlediğinizde vücudunuzu beğendiniz mi? (Gülüyor) Valla ben sadece görevimi icra edebilmiş miyim diye baktım... Duyguya, oyunculuğuma baktım. Hiç bedenime bakmadım. Ama bir beş kilo vermek lazım... (Kahkahalar)

* Biraz kilo aldınız ama son 2 yılda... Evet aldım ama bir an önce vermem lazım çünkü tansiyon sorunum var. En kısa zamanda vereceğime namusum ve şerefim üzerine... (Kahkahalar)

* Kendinizi yakışıklı buluyor musunuz? Eskiden buluyordum ama şimdi bayağı fazla kilom var. Aslında menşei çok güzel de, yıllar geçtikçe biraz üzeri bozulmuş! Üzerini biraz törpülersek, biraz spor yaparsak çok yakışıklı bir erkek olacağıma eminim. (Kahkahalar)

* Sevgiliniz rol gereği de olsa soyunduğunuz için kıskanmaz mı sizi? Sevgilim yok, olsaydı herhalde, 'Ben zaten gördüm' derdi. (Kahkahalar) Şaka bir yana, bir sevgilim olsun istiyorum ama olmuyor.

* Hayırlısı canım böyle şeyler... Ama dışarı çıkmıyorum, zamanımın çoğunu evde geçiriyorum, o yüzden olmuyor belki... Eğlence mekanlarında insanlar daha kolay partner edinebiliyor. Böyle yerlere gitmiyorum, zaten 40 yılda bir içerim. Eeee, sen evde oturursan kimse göremez değil mi? (Gülüyor)