kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ekim 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Nasıl bu suçları işlediler bilmem

* Gerçek suçlularla birlikte günlerce çalıştınız, bu durumdan endişe duydunuz mu? Orada birlikte çalıştığımız mahkum arkadaşlarımızın hepsi güzel insanlardı. Onlarla 24 saatimizin beraber geçtiği oldu. Bunların içinda hakikaten bizi ürküten suçları işlemiş, 5 cinayeti olan, yüzlerce kilo kokainle ya da eroinle yakalanmış insanlar var. Bizim içinde olmadığımız, alışık olmadığımız, hep uzaktan seyrettiğimiz şeyler bunlar tabii...

* Uzaktan seyretmek farklıymış değil mi? Bir oyuncu olarak beni daha çok motive etti orada bulunmak. Çünkü orada bir gerçeklik vardı. Oradaki tüm mahkum arkadaşlarımız, o kadar içten ve samimiydi ki! Mesela 4 cinayeti olan bir arkadaşımız, sürekli terimi siliyordu. Yüzlerce kilo eroinle yakalanmış, çok uzun yıllar mahkum olabilecek bir arkadaşımız çay getiriyordu. Başka bir arkadaşımız sürekli bize kantinden kek alıyordu. Ben orada suçlu veya mahkum görmedim, çok iyi arkadaşlık gördüm. 'O insanlar nasıl bu suçları işlediler?' diye hâlâ şaşkınlık içindeyim.

* Sordunuz mu kendilerine peki bunu? Pek açmadık, kaçtık bu konulardan. Ailesini tamamen katletmiş bir insana 'Niye, nasıl yaptın?' diye sormanın çok etik ve insancıl olmadığını düşündüm. Kendileri de zaten pek içine girmediler bu konuların.