Makarnayı bol tuzlu suda 810 dakika kadar haşlayıp, süzün. Bir tavaya sıvıyağı, cevizleri, tuzu, karabiberi ve tavuk tabletini koyup, biraz kavurun. Makarnayı da ilave edip, bir iki taşım pişirin. Makarnayı bir servis tabağına alıp, üzerine rendelediğiniz kaşar peynirini serpin. Sıcak olarak servis yapın.
MALZEMELER 6 kişilik* 2 su bardağı domatesli burgu makarna
* 200 gr. ceviz içi
* 100 gr. rendelenmiş taze kaşar peyniri
* 1 adet tavuk suyu tableti
* 1 kahve fincanı sıvıyağ
* Tuz
* karabiber
Yayın tarihi: 26 Ekim 2007, Cuma
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/10/26/gny/haber,17B8EE6808834C5EAA8FCE2DAEBAF1D9.html
Tüm hakları saklıdır.