kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Ekim 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Şiirleri ilgi gördü Selin ve Lal Denizli’nin facebook üzerinde kurdukları ‘Askerim’ grubu büyük ilgi görüyor. Herkes şiiri birbirine yolluyor.

Denizli'nin iki kızı şehitler için şiir yazdı

Bülent İPEK
Ünlü teknik direktör Mustafa Denizli'nin 14 yaşındaki küçük kızı Lal ile ablası Selin Denizli, şehitlerimize özel bir şiir yazdı ve facebook'ta kurdukları 'Askerim' adlı grupta yayınladılar..
Türkiye'yi ayağa kaldıran hain terör saldırılarına Mustafa Denizli'nin kızları Lal ve Selin de bir şiirle tepki gösterdi! 14 yaşındaki Lal ile ablası 'Askerim' adlı şiirlerinde şehitlerimize "Değilmi ki sen bize bir özgür nefes için/canını verdin/sen rahat uyu artık askerim" diye seslendi. Lal Denizli, arkadaşlık sitesi facebook üzerinde kurduğu 'Askerim' adlı grupta bu şiirini yayınladı.

245 üyesi var
245 arkadaşının üye olduğu grupta Lal Denizli, kızgınlığını teröristlere lanet yağdırarak gidermeye çalışıyor ve duygularını şiirlere döküyor. Lal'in okul arkadaşları da ona destek veriyor. Gençler, internet üzerinden Hakkari'deki son terörist saldırılarıyla ilgili fikirlerini paylaşıyor ve 'Askerim' şiirini birbirlerine yolluyor.