kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ekim 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Ailemi yolcu etmem suç oldu

* Aytaç ve İsmail Bey sizin medyatikliğinizi kıskanıyor mu? Bir aşk düşünüyorlar mı? H.Ş.: Ben artık onları kıskanıyorum. İş o hale geldik.
AYTAÇ DOĞAN: O güzel haberlerle gündemde olmaya layık biri. Çünkü olduğu yere enstrümanıyla geldi.

* Kendi aranızda 'Biz daha yakışıklıyız o niye daha medyatik?' diye konuşuyor musunuz?
İSMAİL TUNÇBİLEK:
Yok. H.Ş.: (Gülüyor) Aramızda en yakışıklı olan sensin. Üçümüz de birbirimize benziyoruz aslında. Bu albüm 2.5-3 ay önce bitmişti ama doğru zamanı bekledik. Maalesef bu magazin haberlerinin bir türlü sonu gelmedi. Biz de albümü çıkarmak zorunda kaldık. İnsanın 'off yeter' dediği zamanlarda yapılmış bir albüm bu. Daha çok duygusal parçalar var. Belki de böyle olması daha iyidir. İ.T.: Çünkü çalanlara değil, çaldıranlara bakmak lazım.

* 'Çalanlara değil çaldıranlara bakmak lazım' dedi İsmail Bey. Size kim çaldırıyor? H.Ş.: Öyle mi dedin sen? İ.T.: Herkes herkes...

* Hüsnü Bey'e kim çaldırdı efendim... H.Ş.: Bana kimin çaldırdığı belli de, İsmail'i söylersek burada sepet oluruz.

* Size kim çaldırdı efendim? Deniz Hanım, Asuman Hanım (Krause)... H.Ş.: Ben öyle bir itirafta bulunamam. Bizim üçümüzün de aynı boy ve yaşlarda birer kız çocuğumuz var. İsmail'in Nisan, Aytaç'ın Belgin; benimki de Naz. Onlara çaldık biz. İnsanın kız çocuğu olduktan sonra hanımlar artık başka bir tarafa gidiyor. O yüzden ben bu albümde Naz'ım için çaldım diyebilirim. İ.T.: Ben herkese çaldım. Çaldıklarımın içinde İsmail de, Hüsnü de var. Ama olay sizin anladığınız gibi değil.

'BARIŞTILAR' DEDİLER

* 'Eşini Bergama'ya gönderdi kendisi Deniz'e koştu' yorumlarına ne diyeceksiniz? H.Ş.: Arkadaşlar burada albüm toplantısı yapıyoruz ama onu da söyleyeyim. Bayram'da konsere gidiyorum. Ailemi Bergama'ya uğurluyorum. Kameralar çekiyor, çeksinler tabii. Yeter ki 'çocuklarıyla ilgilenmiyor, onları görmüyor' demesinler! Çünkü öyle bir adam değilim ben. Mikrofonlar uzatıldı "Barıştınız mı?" diye sordular. "Arkadaşlar barışma falan yok. Çocuklarım ve ailemle beni her zaman görebilirsiniz çünkü çocuklarım var benim" dedim. 'Barıştılar' diye haber çıktı. Ailemi havaalanına bırakmam suç gibi oldu.

* Kızınız iyice büyümüş. Konuşmaya başladı mı? H.Ş.: Valla konuşmaya başlamadı ama ben günde bir ya da iki kez sesini duymadan yapamıyorum. Ergin'le aralarında 12 yaş var. Ergin onun babası gibi...

* Boşanma olursa yeniden evlenecek misiniz? H.Ş.: Öyle bir planım yok. Şu an bütün planlarım müzik adına... Çünkü bu iki müzik adamıyla nerede çalarsak çalalım, ilgi odağı oluyoruz. Biz üçümüz güçlerimiz birleştirip, 'Voltran'ı oluşturduk.