kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ekim 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

FB yönetimi Beyonce konserini iptal etti!

Hakkari'deki terör saldırısı üzerine olağanüstü toplantı yapan Fenerbahçe yönetimi 24 Ekim'de yapılacağı açıklanan Beyonce konserini iptal kararı aldı..
Dünyaca ünlü R&B şarkıcısı Beyonce'nin 24 Ekim Çarşamba günü Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda vereceği konser iptal edildi! Hakkari'de meydana gelen terör olayları üzerine olağanüstü toplanan Fenerbahçe yönetimi konseri yapmama kararı aldı. Yönetimden yapılan açıklamada "Ulusumuzun acısını paylaşıyoruz ve 100. yıl kutlamaları çerçevesinde yapılacak Beyonce konserinin yapmama kararı aldık" denildi. Konser için bilet alanların paralarının iade edileceği açıklandı. Biletix'ten bilet alanlar, iadeler için www.biletix.com adresinden bilgi alabilecek.

BAŞKA BAHARA
Avrupa Turnesi'ne çıkan Beyonce, ilk konserini geçtiğimiz çarşamba günü Moskova'da gerçekleştirmişti. Romanya'dan sonra da özel jetiyle Türkiye'ye gelecekti. FB'nin 100. yıl kutlamalarında sahneye çıkacak olan Beyonce'ye bu gezisinde; annesi ve kızkardeşleri de eşlik edecekti. Konser için Tarkan, Emel Sayın ve Ebru Gündeş gibi ünlüler VIP bilet almıştı. Buluşma başka bahara kaldı.
Haberin fotoğrafları