kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ekim 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
SİNAN ÖZEDİNCİK

Mahallemizin barı ve satsuma…

Akşam üzeri saatlerinin en hareketli kafe- barı olan Salomanje, iki aylık bir aradan sonra yenilenen altyapısı, mönüsü ve dekorasyonu ile Nişantaşı'na 'merhaba' dedi. Erol Kaynar dekorasyonu yeniledi ve çok özel bir içki mönüsü hazırladı. Adından anlaşılacağı üzere ev rahatlığını, iyi yemek, müzik ve servis ile birleştirmeyi başaran Salomanje, bu kış da çok iddialı.

Barı çok ferah
Mekanın alışılagelmiş lezzetlerine, yenileri titiz bir çalışma sonrasında eklendi. Mesela; Bodrum satsuması, kış boyunca Salomanje'nin barına ferahlık getirecek. Bodrum'dan 100 kg. satsuma getirdiler ve stok yaptılar. Su bile 'mis kokulu' satsumalı geliyor. Güne öğle servisi ile başlayan Salomanje'nin her gün değişen çok özel öğle yemekleri set mönü olarak masanıza geliyor. Kafe mutfağının çok ötesinde bir mönüye sahip olan Salomanje'de deniz ürünlerinden çentik kebabına kadar uzanan birçok lezzet servis ediliyor. Kış boyunca sürpriz partiler de düzenlenecek.