kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Hiçbir güç ülkemizin bütünlüğüne zarar veremez

Yeni Haber
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, hiçbir kimse ya da gücün, ülkenin birliğine ve bölünmez bütünlüğüne zarar vermesinin mümkün olmadığını bildirdi. ..
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Şırnak'ta teröristlerin saldırısı sonucunda 13 vatandaşın hayatını kaybetmesi nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.

Olaydan büyük üzüntü duyduğunu belirten Gül, "Terörün gerçek yüzünü bir kez daha bütün acımasızlığıyla ortaya koyan bu insanlık dışı saldırıyı nefretle kınıyorum. Hiçbir kimse ya da gücün, ülkemizin birliğine ve bölünmez bütünlüğüne zarar vermesi mümkün değildir" dedi. Gül, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
"Teröre başvurarak kan ve gözyaşı döken, vatandaşlarımızı acımasızca katledenler, milletimizin ve devletimizin güçlü iradesi karşısında yok olup gideceklerdir. Güvenlik güçlerimizi ve sivil vatandaşlarımızı hedef alan hain saldırılar, devletimizin terörle mücadele konusundaki azim ve kararlılığını daha da artıracaktır.

Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyor, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifa dileklerimi iletiyorum."