kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yeme, içme, eğlence

İLİŞKİLİ HABERLER
Yeme, içme, eğlence
TRIBECA
Nobu:
Japon yemeği sevenler için Nobu mutlaka gidilmesi gereken restoranlardan. Tabii yer bulabilirseniz... Nobu'nun hemen yanındaki Nobu Next Door, Nobu'nun daha 'spor' hali.

SOHO
Balthazar:
Fransız Bistrosu olan Balthazar, New York'un klasiklerinden. Harika bir yemeği, trendy bir kalabalıkta yemek isteyenler için... Kahvaltı, öğle ve akşam yemeği servisi var.
Kittichai: 60 Thompson Oteli'nin Thai mutfağı sunan restoranı, en in adreslerden biri. Akşam yemeği yerine içki içmek için de gidebilirsiniz.
Mercer Kitchen: Mercer Otel'in restoranı, özellikle moda haftasında çok hareketli oluyor. Öğlen ve akşam yemeği servisi var.

WEST VILLAGE
Waverly Inn:
1920'lerden kalma bir kasaba evinde yer alan Waverly Inn, şu an New York'un en 'in' yerlerinden. Amerikan klasiklerinin sunulduğu restoranda, her an bir ünlüyle karşılaşabilirsiniz.

MEATPACKING
Buddakan:
1600 metre karelik Çin lokantası Buddakan, en trendy restoranlardan birisi. Büyük olmasına rağmen yer bulmakta sıkıntı yaşayabileceğiniz için, günler öncesinden mutlaka yer ayırtın.
Pastis: İster yemek ister kahvaltı için Pastis'e mutlaka gidin. Bahçesinde oturup gelen geçeni de seyredebilirsiniz.

LOWER EAST SIDE
Schiller's Liquor Bar:
Balthasar ve Pastis'in sahibinin Lower East Side'daki restoranında brunch, öğle yemeği ve akşam yemeği servisi veriliyor. Aynı zamanda barı da çok hareketli.
Haberin fotoğrafları