İLİŞKİLİ HABERLER
Baklava yerine erikli muhallebi
Baklava yerine erikli muhallebi
İki ünlü diyetisyen Taylan Kümeli ve Dilara Koçak, sağlıklı beslenme önerilerini iftar sofralarına taşıdı. Kümeli Sheraton İstanbul'un; Koçak ise Sait Halim Paşa Yalısı'nın iftar mönüsü hazırladı..
Sheraton İstanbul Maslak, Ramazan ayında iftarda ağırladığı konuklarına, hafif bir iftar mönüsü sunuyor. Mönünün hafif lezzetlerden oluşmasının nedeni ise beslenme ve diyet uzmanı Taylan Kümeli. Kümeli, hazırladığı mönüde; kuzu tandır yerine yulaflı tavuğa, baklava yerine erikli muhallebiye yer verdi. Her hafta yenilenen mönüde; bulgurlu yoğurt çorbası, ıspanak çorbası, Cihannuma kebap, brokoli püresi, fırında mücver, sebzeli mantar, kiş gibi yemekler sunuluyor.
Yayın tarihi: 14 Eylül 2007, Cuma
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/09/14/gny/haber,DE7E51430B8C4865A6EF9D0665F45D32.html
Tüm hakları saklıdır.