kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Eylül 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Halk ne diyor?

Bu takım bizim sahip çıkalım!..
Türk Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası elemelerinde Macaristan'ı 3-0 yenip, moral tazeledi. Norveç-Yunanistan 2-2 berabere kalınca ikinci sıraya yükseldik.
MEHMET AKÇA: Fatih Terim çok şanslı bir adam, Theiry Henry sayesinde Galatasaray UEFA kupası aldı, Fatih Terim prim yaptı. Macaristan maçında da hakem sayesinde yine paçayı kurtardı.

YUNUS YILMAM: Bizim için bu galibiyet süper oldu. Türkiye'nin yenemeyeceği takım yoktur; Brezilya'yı bile yenebiliriz! Yeter ki Fatih Terim'in aslanları hırslı olsun. Başarıyı her zaman hırs getirir.

MESUT YOLDAŞ: Arkadaşlar bu takım iyi de olsa, kötü de olsa bizim takımımız. Bu takıma biz sahip çıkmazsak kim çıkacak? Bizi finallere iyi futbol değil, puanlar götürüyor.

CEVHER YILDIZ: Türkiye sadece günü kurtardı. Fatih Terim bu kafayla giderse finallere kalsak bile 12 dev adamın akıbetine uğrarız.

BARTU DOĞANCI: Türkiye biraz da hakemden dolayı maçı kazandı. Maçın adamı Mehmet Aurelio. Türkiye bu gruptan çıkmayı zorlanarak da olsa başarır.

KAYAHAN ONEY: Bu maçlardan sonra Milli Takım her şeyiyle yeniden yapılanmaya gitmeli. Altyapıdaki gençler hazırlık maçları ile motive edilmeli.