Anadolu ramazana daha duyarlı
İLİŞKİLİ HABERLER
Anadolu ramazana daha duyarlı
BÖLGELERE göre değerlendirmeye bakıldığında 2006 yılı ramazan ayında ortalama gıda-içecek harcamasını en çok artıran bölgenin yüzde 42 ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu olduğu gözlendi. Aynı rakamlar, İç Anadolu Bölgesi'nde, yüzde 20 olan ortalama gıda- içecekler harcama artış miktarının 7 puan üzerinde seyretti. Ramazanda en az artış ise yüzde 10 ile Marmara, yüzde 13 ile Ege ve Karadeniz Bölgeleri'nde gerçekleşti. Akdeniz, turizm bölgesi olmasına rağmen iç bölgelerin de ağırlığıyla tüketim artışında bu iki bölgenin önünde yer aldı, ramazan ayındaki gıda harcamaları yüzde 18 oranında arttı.
Yayın tarihi: 11 Eylül 2007, Salı
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/09/11//haber,867E496805C64017A7FB4CE308B4D0BB.html
Tüm hakları saklıdır.
Copyright © 2003-2007, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.