kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Eylül 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Halk ne diyor?

Beş parmağın beşi bir değildir!
Galata Köprüsü'nde balık tutarken 'mahrem yerleri göründü' iddiasıyla 1 yıl hapsi istenen Gülcan Köse: "İki güvenlik görevlisi 'Bacakları güzelmiş' diye beni taciz edince küfür ettim. İkisi elle taciz etti, biri ceple çekti. Suçlu ben oldum!"

AHMET YILDIRIM: Bu tip olaylar delillerden çok, mahkemenin suç uzmanlığı tecrübesiyle aydınlatılabilmektedir. Mahkeme sonucunda durum daha iyi anlaşılacaktır.

DENİZ TANRIKULU: 21. yüzyılda milletin can, mal ve ırzını korumakla görevli polisler eğer bu olaya bu şekilde girmişlerse utanılacak bir durum. Derhal bu polislerin görevden alınması gerekir.

SANER ERMAN: Başörtüyü kabul edenler, dekolteyi kabul etmeye mecbur! Bu hanımın uğradığı haksızlıktır.

UMUT AY: Yazılanlar doğruysa, vay halimize! Her zaman söylerim haklı olsanız bile karakola gitmeyeceksiniz, çünkü yaşadığınız olaylardan sonra 'Niye mağdur oldun?' diye size fırça atabilirler.

EMİNE BOZKURT: Beş parmağın beşi bir değildir, polislerin de diğer insanlar gibi iyisi kötüsü olabilir. Gülcan Hanım'ın suçlu olduğuna inanmıyorum, Allah yardımcısı olsun.

CAN BAS: Ben de 45 senedir İstanbul'dayım. Maalesef polisin bu tür olaylarına tanık oldum. Sonuçta polisimiz de toplumun bir parçası. Aralarında çok düzgün arkadaşlar olduğu gibi ciddi hataları olanlar da var. Bunun yüksek sesle konuşulması, kötü olanların ayrılmasına ve seviyenin yükselmesine yardımcı olacaktır. Ben suç işleyenlerin cezalandırılmasından yanayım.

ESER AFACAN: Elinde oltası olan bir kadın nasıl suçlu olabilir ki... Oltayı birinin gözüne sokmadıysa? Bu polisler görevden alınmalıdır. Bilhassa hangi polis dava açtıysa o görevden alınmalıdır en önce.