kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Eylül 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Janjan'ın delisi rolü kasabalıları ürküttü!

Senaryosunu Erdoğan Akduman'ın yazdığı ve Aydın Sayman'ın yönettiği 'Janjan' adlı filmin Kütahya'nın Eskigediz Beldesi'ndeki çekimleri sona erdi. Kültür Bakanlığı destekli filmde 'Hatırla Sevgili' dizisinde 'Deniz' karakterini canlandıran Berk Hakman ile 'Genco' dizisinin 'Pınar'ı Selen Seyven başrolleri paylaştı.

Sopasıyla geziyordu
Berk Hakman'ın 'eli sopalı ve bohçalı' kasabanın delisi Sadık rolünü üstlendiği film, duygusal ve masum bir aşk öyküsünü konu alırken, linç olgusunu da eleştirdi. Kasabada film çekildiğinden haberi olmayanların Berk Hakman'ı 'gerçekten deli' sanması ise yapım ekibinin unutulmaz anıları arasında yer aldı. Genç oyuncuyu, kasabada deli gibi dolaştığını görenler, ondan uzak durmayı tercih etti!

Genç oyuncular
12 Ekim'de gösterime girecek 'Janjan'da; aralarında Onur Dikmen, Nuri Karadeniz, Emrah Akduman, Cüneyt Çeliksoy ve Ahmet Rıfat Şungar'ın da bulunduğu genç bir oyuncu kadrosu yer aldı. Filmin en deneyimli oyuncusu ise, 'Kod Adı' adlı TV dizisinde gerçek kimliğini ailesinden bile saklayan baba rolünü oynayan Çetin Öner oldu.
Haberin fotoğrafları