kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Eylül 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
BİR YILDIR KAÇAKLAR Haklarında ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açılan İzzet Adıyaman ve Songül Tepe polis tarafından her yerde aranıyor.

Kumayla birlikte eşini öldürüp kaçtı

Nazan ERDEM MERKEZ
Eşini öldürdükten sonra cesedini kaza süsü vermek için tren raylarına bırakan koca, kumayla birlikte kayıplara karıştı..
Adana'da geçtiğimiz yıl eşi Neslihan Adıyaman'ı bıçaklayarak öldürdükten sonra kaza süsü vermek için cesedi raylara bırakan İzzet Adıyaman ve sevgilisi Songül Tepe hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi ile dava açıldı. Korkunç cinayet 2 Ağustos 2006'da meydana geldi. İki çocuk babası İzzet Adıyaman, olaydan bir yıl önce Songül Tepe'yi (28) eve kuma olarak getirdi. Aynı evde yaşayan kadınlar arasında tartışma yaşanması üzerine İzzet Adıyaman iddiaya göre sevgilisi ile birlikte karısını ortadan kaldırmayı planladı. Sevgililer, kadını D-400 karayolu yakınında bulunan tren hattı üzerinde bıçaklayarak öldürdü.

TREN GEÇMEDEN CESET BULUNDU
Olaya tren kazası süsü vermek isteyen sevgililer, cesedi tren hattı üzerine bırakıp kaçtı. Ceset, üzerinden tren geçmeden Adli Tıp morguna kaldırılınca korkunç cinayet ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma başlatan savcılık, cinayeti, olaydan sonra ortadan kaybolan kadının eşi ve sevgilisinin işlediğini belirledi.
Haberin fotoğrafları