kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Magazin hattı

Küçük Tatlıcı objektifle barışık!
Her yaz Bodrum Türkbükü açıklarına demirlediği teknesinde verdiği partilerle adından söz ettiren işadamı Şehmuz Tatlıcı ile aynı adı taşıyan oğlu Şehmuz Tatlıcı, önceki akşam Bebek'te yemekteydi. Tatlıcı'nın yanında, uzun süredir birlikte olduğu kız arkadaşı Cana Özkul da vardı. Basın mensuplarının fotoğraf isteğini kırmayan Tatlıcı, kız arkadaşı ile poz verdi.

Başkasının arabasına bindiğini geç farketti
Önceki akşam Bebek Posedion Balıkçısı'nda yemek yiyen Tuba Ünsal, şık transparan elbisesi ile çok dikkat çekiciydi! Şu anda hayatında kimsenin olmadığını söyleyen Ünsal, mekandan ayrıldıktan 10 dakika sonra geri geldi! Sebebi ise otopark görevlilerinin başkasının arabasını ona teslim etmesiydi. Ünsal, "Benim arabamın aynısı, zor anladım" dedi.

Kimi bekliyorsunuz?

Güngör Dilmen'in 'Ben Anadolu' adlı oyununun Ege turnesini tamamlayan ünlü tiyatro sanatçısı Yıldız Kenter, önceki gece Bebek'teydi. Gazetecileri görünce "Çocuklar kimi bekliyorsunuz?" diye soran Kenter, "Sizi bekliyoruz" cevabını olunca memnun oldu. Kenter, "İyi ki bu turneyi yapmışız, yoksa Egeliler bu oyundan mahrum kalacaktı" dedi.

Evliliğin tadını çıkarıyorlar
Galatasaraylı milli futbolcu Okan Buruk, geçtiğimiz haziran ayında manken Nihan Akkuş'la olan iki senelik birlikteliğini nikah masasına taşımıştı. Yeni evli çift, önceki akşam Ortaköy Anjelique'den çıkarken objektiflerimize yansıdı. Henüz çocuk sahibi olmayı düşünmediğini söyleyen Buruk çifti gazetecileri karşısında görünce biraz şaşırdı.

Nereden bileyim böyle olacağını!
Önceki akşam kardeşi İrem Yargıcı ile Bebek'te rastladığımız Yargıcı mağazalarının patronu Emir Yargıcı, adının yakın arkadaşı Aslı Kuseyiroğlu ile anılmasından rahatsız olduğunu söyledi: "O gece çok yakın arkadaşımız olan Suzan Toplusoy'un doğum günü partisindeydik. İkimiz de bekar olduğumuz için yanlış yazılmasın diye aynı kareye girmek istememiştim. Sonunda böyle haberler çıkacağını nereden bileyim!"

Aman nazar değmesin!
Sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ'dan ayrıldıktan sonra sessizliğe bürünen 2002 Dünya Güzeli Azra Akın, önceki akşam yeni sevgilisi Akın Saatçi ile Bebek'te ortaya çıktı! Çift, tebessüm ederek, "Çok iyi giden bir ilişki yaşıyoruz, nazar değmesin" dedi.

Dondurma yemeye geldi
Necmettin-Maria Eliyeşil'in kızı Melissa Eliyeşil, önceki akşam Bebek'e dondurma yemeye geldi. Elinde külahla görüntülenen sosyetik güzel, her zaman olduğu gibi güzelliğiyle göz doldurdu.
Haberin fotoğrafları