kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Ağustos 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
TÜSİAD Başkanı Arzuhan Yalçındağ

"Gül'ün sözlerinin takipçisi olacağız"

İş dünyasından Gül'ün adaylığı için sıcak mesajlar geldi. TÜSİAD Başkanı Yalçındağ, "Konuşmasındaki taahhütlerinin takipçisi olacağız" diye konuştu..
İş dünyası temsilcileri Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı adaylığına olumlu tepki verdi. Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği Başkanı Arzuhan Yalçındağ, Gül'ün adaylık konuşmasında söylediklerinin takipçisi olacaklarını söyledi. Yalçındağ, "Madem kendini aday olarak gösterdi. O zaman yaptığı konuşmaların, icraatlarında da bu tavrın devamını bekliyoruz" dedi.

TOBB ADAYLIĞI GÖRÜŞECEK
Gül, siyasi partilerin yanı sıra iş dünyası ve işçi kesimiyle destek amacıyla görüşecek. Gül'ün bugünkü temasları arasında Türk-İş, Hak-İş ve Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu ve TOBB yer alıyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, (TOBB) bugün iş dünyasının 60'ıncı hükümetten beklentileri ve ülke gündemine ilişkin istişare toplantısı düzenliyor. Toplantıya yönetim kurulu üyeleri, konsey başkanları, Ankara, İzmir ve İstanbul oda ve borsa başkanları katılacak.