kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Temmuz 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
'Emret Komutanım' dizisinin'Levent Üstteğmen'i SarpLevendoğlu, rol alacağı yeniproje için sakal ve bıyık uzattı.

Olmak istediğim yere çok yakınım

* Yaptığım işlerden 'Lise Defteri'ni çekerken çok mutlu oldum. Herkes çok sıcak ve tazeydi. 'Emret Komutanım'da başka bir hava vardı; aile gibiydik. Türk halkı askerleri çok seviyor... İlk kez subayların da sıcak baktığı bir diziydi.

* Tiyatro yapmayı çok isterim, özellikle de komedi. 'Emret Komutanım' da komedi içerikliydi ama tiyatroyu daha çok tercih ederim. Tiyatroda klasik oyunlardan çok sıkıldım. Yeni şeyler yapılmasının zamanı geldi bence. Mesela eski eserlerin farklı uyarlamaları olabilir. Tiyatronun yeniliğe ihtiyacı var. Tiyatro-sinema arasında tercihim ise, tartışmasız sinema!

* Olmak istediğim yere yakınım. Bu noktada olmaktan memnunum. Esas hayalim, senede iki tane sinema filmi çekerek; hayatımı idame ettirmek. Daha doğrusu
o kadar iyi oyuncu olmak istiyorum.


* Mustafa Altıoklar'ın çekeceği 'Pisuvar Tedirginliği' adlı bir film var. Orada otistik bir çocuğu canlandırmak istiyorum. Dizilerde insanın eli kolu bağlı oluyor; daha plastik ve karton karakterlerle karşılaşıyorsun. Sinema insana daha çok alternatif sunuyor.