kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Temmuz 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Hooijdonk bu serumun fanatiğidir'

İLİŞKİLİ HABERLER
'Hooijdonk bu serumun fanatiğidir'
- Serumu ısrarla kullanan futbolcular kimler?
- Örneğin Van Hooijdonk. Bu takviyeyi çok benimsemişti. Hollanda'ya döndükten sonra da sık sık beni aradı. Hatta onun vasıtasıyla bir çok Hollanda kulübü de beni aradı. Takımımızdaki yerli, yabancı milli futbolcular da milli maçlara gitmeden önce benden talepte bulundular. Appiah, Tuncay, Kezman, Marco bu işin bir anlamda fanatiği oldu. Alex hep ağırlığıyla eleştirilirdi. Bazı maçlardan sonra "Alex kıpırdandı," diye yorumlar çıkıyordu. Bunları gülerek okuduk çünkü serum takviyesinin alındığı maçlardı. Alex'in koşamadığı dönemlerde bana "Doktor Alex'in takviye zamanı geldi," diye takımdakiler takılır.

- Sağlığına en fazla kim dikkat ediyor?
- Özellikle yabancı futbolcular, mesela bizim eski futbolcularımızdan Thomas anormal titizdi. En çok dikkatli olanlar artık sonlara yaklaşanlar, yaşı ilerleyenler. Tuncay titizdir. Alex, Ümit Özat hepsi çok titizdir.

- Futbolculara maç öncesi seks yasağı koydunuz mu?
- Yasakları tesisteyken kontrol edebiliyorsunuz. Ama dışarıda kontrol etmeniz mümkün değil. Ben o konuda çok yasakçı değilim. Ama uyarılarım oluyordu. Eşleriyle seksi önerdim, performans artırıcı olduğunu düşünürüm ama kaçamak seks yorucu olur, ertesi gün istenen form alınamaz.