kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Barış'ın hayati tehlikesi sürüyor

Yeni Haber
''Yalancı Yarim'' adlı dizinin çekimleri için bulunduğu Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve Özel Bodrum Hastanesinde tedavisi devam eden Barış Akarsu'nun sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı.

Akarsu'nun yakınlarından Metin Sözüçetin'un okuduğu açıklamada, hastanın solunum cihazına bağlı olarak yoğun bakımda tutulduğu bildirildi.

Akarsu'nun beyninde ödem oluştuğunu belirten Sözüçetin, şunları kaydetti:''Akarsu'nun kafatasında ve köprücük kemiğinde kırık var. Beyinde meydana gelen ödem ve eziklik tedavi ediliyor. Damarlar ödemden dolayı sıkışmış durumda. Ödemi yenmek için uygulanan ilaç tedavisi başarılı olamıyor. Tomografi sonucuna göre dün geceye göre ödemde artma var.''

DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Bodrum'da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayati tehlikesi devam eden şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu'nun, hastaneye getirildiğinde solunum ve kalp fonksiyonlarının durduğu bildirildi.Özel Bodrum Hastanesi Başhekim Bedrettin Ulusoy, Akarsu'nun sağlık durumu hakkında düzenlediği basın toplantısında, Akarsu'nun durumunun ciddiyetini koruduğunu ifade etti.

Barış Akarsu'nun hastanelerine getirildiğinde solunum ve kalp fonksiyonlarının durduğunu belirten Ulusoy, şunları kaydetti:''Acil serviste yapılan müdahalenin ardından kalp ve solunum fonksiyonları geri döndü. Kafatasında meydana gelen kırıklar ve beyin ödemi nedeniyle hayati tehlikesi mevcut''Beyin Cerrahı Abdullah Servet ise Akarsu'nun beyninde geniş bir ödem oluştuğunu dile getirerek, ''Akşam çekilen tomografide tespit edilen ödemde herhangi bir gerileme yok. Burada ödem önleyici tedaviye devam ediyoruz. Şu an Akarsu'nun ameliyata alınması söz konusu değil'' dedi.

Dr. Servet, kaza sırasında Akarsu'nun alkollü olup olmadığı konusunda ise incelemenin devam ettiğini kaydetti.Toplantıyı, basın mensuplarının yanı sıra Akarsu'nun sevenleri ve rol arkadaşları da izledi.Öte yandan, Akarsu'nun çok sayıda hayranı, hastane önünde bekliyor. Akarsu'nun yakınları ile bir basın mensubu arasında tartışma yaşandı.

Sinema sanatçısı Bülent Kayabaş, hastaneye gelerek Akarsu'nun sağlık durumu hakkında bilgi aldı.Kazada yaşamını yitiren Zeynep Koçak (20) ve Nalan Kahraman'ın (37) şarkıcı Akarsu ile doğum gününü kutlamaya gittikleri öğrenildi.
YENİ ŞAFAK GAZETESİ'NDE BARIŞ AKARSU İLE YAPILAN SON RÖPORTAJ

Saçımı kestirmem küpemi çıkarmam

"Yeni bir dizide oynayabileceğini ancak rol için şeklini değiştirmeyeceğini söyleyen Barış Akarsu, "Bir rol için saçımı kestirmem küpemi de çıkarmam" dedi.

Akademi Türkiye adlı yarışmayla adını duyuran ve ardından Yalancı Yarim dizisiyle ününü artıran Barış Akarsu, bundan sonra da müzikle oyunculuğu bir arada götürmeyi düşünüyor. Ancak "Benim için önce müzik gelir" diyen Akarsu, her şeyi müzik için yaptığını da dile getiriyor.

Dizinin başarılı bir biçimde devam ettiğini ifade eden Akarsu, öte yandan Ağustos ayının sonunda çıkacak üçüncü albümü için de harıl harıl çalışıyor. Yaz aylarında dizinin Bodrum'a taşınması nedeniyle Bodrum'da tatille dizi çalışmalarını birlikte sürdüren sanatçı öte yandan da konserler veriyor. Bu diziyi sevdiğini ve keyifle rol aldığını belirten Akarsu; "Bundan sonra da beni başka şekle sokulmadığım dizilerde görebilirsiniz" diyor.

Uzun saçlı, küpeli rollerde oynayabileceğini söyleyen Akarsu; "Müzisyen bir karakter olabilir. Ya da ben hep kahramanları sevmişimdir. Bir kahramanı canlandırabilirim. Ancak benim bazı kıstaslarım var. Karakter ve kişiliğimin dışına çıkmayan şekil ve şemalimi bozmayan işleri kabul edebilirim. Benim için öncelikle müzik gelir. Ben her şeyi müzik için yapıyorum" şeklinde konuşuyor.

DİZİMİ SEVİYORUM

Barış Akarsu ve Merve Sevi'nin başrollerini üstlendiği ve Akarsu'nun severek oynadığını söylediği Yalancı Yarim'in bu akşamki bölümü şöyle; Otelden kovulduğunu düşünen Naz eşyalarını toplar. Tarık Naz'ın kovulduğunu öğrenince Nesrin'le konuşur ve işe geri dönmesini sağlar. Hulusi otele gelince Naz, Tarık'ı Hulusi'den saklamaya başlar. Nesrin Naz'ı arar ve akşam bir partiye gidip çello çalacağını söyler. Naz bir arabaya biner ve partinin yapılacağı mekana doğru yola çıkar. Tarık tanınmamak için şapka ve gözlük takmıştır. Naz şoförün girdiği ıssız yoldan korkup, kaçırıldığını düşünür. O sırada Tarık gözündeki gözlüğü ve şapkasını çıkarır. Naz Tarık'ı şoförü olarak karşısında görünce şok olur."


"Kaza geçiren genç yıldız ölüm döşeğinde" haberine Akarsu'nun hayranlarından ve sevenlerinden gelen mesajları okumak için tıklayınız