Kavaklıdere'nin kurucularından
Uğurlu Tunalı Bey, meşhur Tunalı Hilmi'nin yeğeni. Şarapçılığa gönül vermiş, sağlık sorunları nedeniyle emekliye ayrılıp İstanbul'a yerleşmiş. Bize masada şarapla ilgili ilginç bilgiler verdi.
En iyi şarap yılda 2000 saat güneş alan üzümden yapılırmış. Güneş ışığı alınan süre kısıldıkça şarabın kalitesi düşermiş. Uğurlu Bey, o nedenle bize üzümünü kendisi yetiştiren firmaların şaraplarını önerdi, "Onlar üzümün ne kadar güneş aldığını bilir çünkü" yorumu yaptı.
Yayın tarihi: 26 Haziran 2007, Salı
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/06/26//haber,50440932E72E4A59A6FED526FBE9105B.html
Tüm hakları saklıdır.
Copyright © 2003-2007, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.