kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Haziran 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Elmalı hindi

Bir tencerede yağı ısıtıp, soğan ve etleri yaklaşık 10 dakika soteleyin. Un, sarmısak, karanfil, su, çubuk tarçın ve defne yaprağını ilave edip 10 dakika pişirin. Elmaları da ilave edip, 5 dakika daha pişirin ve tarçın çubuklarını çıkartın. Üzerine toz tarçın serpip servis yapın.

MALZEMELER

*
1 paket hindi kalça kuşbaşı

* 1 adet soğan (rendelenmiş)

* 1 kahve fincanı zeytinyağı

* 1 çorba kaşığı un

* 5 diş sarmısak

* 5 adet karanfil

* 1 su bardağı su (ılık)

* 1 adet çubuk tarçın

* 2 adet ekşi elma (küp doğranmış)

* 1 adet defne yaprağı

* 1 tatlı kaşığı toz tarçın