kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Kadir İnanır Rasim Özkanca

Mekan Oscarları gecesi ünlüleri biraraya getirdi

İlker GEZİCİ-MAGAZİN
Türkiye'nin en seçkin mekanları, önceki akşam 'gecce.com 2006 Oscarları' ile ödüllendirildi. Görkemli tören; sanat, iş ve sosyete dünyasından 450 konuğun katılımıyla çok renkli geçti..
İLİŞKİLİ HABERLER
Mekan Oscarları gecesi ünlüleri biraraya getirdi
Adile Sultan Sarayı, önceki gece renkli bir etkinliğe sahne oldu. Kenan Erçetingöz'ün sahibi olduğu 'gecce.com' tarafından verilen 'Mekan Oscarları' törenine; aralarında Kadir İnanır, İbrahim Tatlıses, Ajda Pekkan, Perihan Savaş'ın da bulunduğu 450 konuk katıldı.

BÜYÜK ÖDÜL 'BORSA'YA GİTTİ
Deniz Akkaya ve Pınar Altuğ'un sunuculuk yaptığı gecede, Ertekin Dinçay'a '50. Yıl Özel Ödülü', Seyfi Dursunoğlu'na 'Yaşam Boyu Onur Ödülü' verildi. Konukların şıklık yarıştırdığı törende en büyük ödül ise; 'İstanbul'un En İyi Restoranı' seçilen Boğaziçi Borsa'nın oldu. Mekanın sahibi Rasim Özkanca ödülünü, yakın dostu Kadir İnanır'ın elinden aldı.

SERDAR ORTAÇ KONSER VERDİ
Antalya, Bodrum, Çeşme ve Uludağ'ın en iyi mekanlarının da seçildiği gecede; 6 farklı kategoride 50 ödül verildi. İlginç şov ve dansların yapıldığı gece, Serdar Ortaç konseriyle sona erdi. Konuklarıyla tek tek ilgilenen 'gecce.com'un sahibi Kenan Erçetingöz, "İstanbul gibi güzel bir şehirde yaşamaktan ve böyle bir törene evsahipliği yapmaktan çok mutluyum" dedi.