Yoğurdu bal veya reçel suyuyla karıştırıp, etimeklerin üzerine sürün, muz dilimlerini yerleştirin. Şekere limon suyunu ilave edin, çok kısık ateşte karıştırmadan eritip, karamel haline getirin. Muzların üzerine gezdirip servis yapın.
MALZEMELER 6 kişilik* 6 dilim etimek
* 3 çorba kaşığı yoğurt (süzme)
* 2 çorba kaşığı bal veya reçel suyu
* 1 adet muz (dilimlenmiş)
* 3 çorba kaşığı tozşeker
* 2 çorba kaşığı limon suyu
Yayın tarihi: 26 Mayıs 2007, Cumartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/05/26/gny/haber,E4A1CD07A912428B88F6B9C1E81C3D92.html
Tüm hakları saklıdır.