kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Nisan 2007, Pazartesi
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
10 yıl Ono'nun hizmetinde olan Koral Karsan, Yoko Ono'nun suçlamaları sonrasında tutuklanmıştı.
Ben bir cadıyım
'Ben bir cadıyım' adlı yeni albümüyle adından söz ettiren 74 yaşındaki Yoko Ono, gençlere taş çıkartan enerjisiyle dikkat çekiyor. The Beatles grubundan John Lennon ile yaşadığı büyük aşkla kimilerini sevindiren, kimilerini de kızdıran Yoko Ono, Marie Claire dergisine içini döktü Yoko Ono, gençlere taş çıkartan enerjisiyle dikkat çekiyor. The Beatles grubundan John Lennon ile yaşadığı büyük aşkla kimilerini sevindiren, kimilerini de kızdıran Yoko Ono, Marie Claire dergisine içini döktü..
70'lerin en çok konuşulan kadınlarındandı Yoko Ono... The Beatles grubunun en önemli isimlerinden John Lennon ile yaşadığı aşkla gündemden hiç düşmeyen Ono, 1980 yılında bir suikaste kurban giden Lennon'ın ardından müzikten vazgeçmedi. Geçtiğimiz şubat ayında 74 yaşına basan Ono, yeni albümü 'Yes, I'm a Witch' ile (Ben bir cadıyım) sevenleriyle buluştu. Ono, ülkemizde son aylarda Türk şoförü Koral Karsan'la ilgili dikkat çekici iddialarıyla haber olmuştu.

KEŞKE AŞIK OLMASAYDIM
Karsan'ın kendisini ölümle tehdit ettiğini ve şantaj yaptığını söyleyen Ono'nun bu suçlamaları sonrasında, Türk şoför ile 10 yıllık çarpık ilişkileri ortaya çıkmıştı. Şimdilerde bu kötü anılarını geride bırakan Yoko Ono, Marie Claire dergisine konuştu. "Tüm kadınlar birer cadıdır, hepsi sihirli ve büyücüdür" diyen Ono, 34 yıl önce kaydettiği 'I'm A Witch' adlı şarkısını, yeniden hayranlarıyla buluşturdu. The Beatles'ın dağılmasında bile rolü olduğu söylenen ve günah keçisi ilan edilen Ono, "John'a aşık olduğum için bazen pişmanlık duyuyorum" diyerek herkesi şaşırttı.
Haberin fotoğrafları