kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Nisan 2007, Cuma
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Okan, Beyaz ve Cem'le aşk mı yaşamalıyım?
ESİN ÖVET MAGAZİN
12 yıl önce 'Kill Bill 2'nin ünlü aktörü David Carradine ile bir Hollywood filminde rol alan Didem Erol, Türkiye'de iş yapmamaktan, yaptığı işlerin de basına yeterince yansımadığından şikayetçi! Erol "Türkiye'de çalışmak için kocamı boynuzlamak yoksa popçu ile aşk mı yaşamak lazım" diyor..
Oyunculuk ve fotomodellik yapan Didem Erol, bir konuştu pir konuştu! Birçok yapımcı ve yönetmenden aşk teklifi aldığını ve almaya da devam ettiğini söyleyen Erol feryat etti: "Ben kendi ülkemde iş yapamıyorum. Türkiye'de iş yapmam için askerdeki kocayı boynuzlamak, popçuyla aşk yaşamak ya da kulaklarımı mı yapıştırmam lazım? Yoksa Erdal Acar ya da Cem Yılmaz, Okan Bayülgen ve Beyaz ile aynı anda aşk mı yaşamam lazım?"

* Son dönemde sizi çok fazla göremiyoruz. Neden?
Ben Türkiye'nin AB'ye girmesi ile ilgili kongreleri sunuyorum. Dünyada söz sahibi insanların konuştuğu kongrelerde sunuculuk yapıyorum. Bunlar basında yer almıyor.

* Peki niye?
Çünkü yaptığım işler magazinel değil! Ben böyle yozlaşmış, poposunu sallamasıyla meşhur olan insanlarla aynı noktada yer almak istemiyorum. IQ'su zayıf olan insanlarla bir olmam!

* Sizin IQ'nuz kaç?
Benim IQ'm 154. Normal üstü bir zekaya sahibim. İlkokul 2'nci sınıftaydım, İngilizce kullanma kapasitem 17 yaşında bir lise öğrencisine, matematiksel kabiliyetimin de 16 yaşında bir çocuğa denk geldiği anlaşıldı.

BENİ ENGELLEYENLER VAR
* Yapımcı ya da yönetmenlerden aşk teklifi aldınız mı?
Çok geldi ve gelmeye de devam ediyor. Los Angeles'tayken dünyanın en önemli film şirketlerinden birinin başındaki insan bana evlenme teklif etti.

* İsim verebilir misiniz?
Siz tanımazsınız. 1-2 yıl dişimi sıksam 10 milyon dolarlık oyuncu olabilirdim. Ama yapamadım...

* Peki Türkiye'de engellendiğinizi düşünüyor musunuz?
Evet. Mesela bir yapımcı ile anlaşıyorum. Ertesi gün arayıp 'Kusura bakma...' diyor. Bu hangi iş etiğine sığar!

* Kim ya da kimler sizin önünüzü kesiyor?
Mesela 'Yanık Koza' dizisinde önce başrol teklif edildi sonra vazgeçildi. Bu bir örnek. Böyle çok örnek var. Sadece yapımcılar değil, gazeteciler de var böyle. Ben bir magazin müdürünün isteklerine karşı geldim diye, iki yıl boyunca her gün hakkımda kötü haber yapıldı. Tehdit edildim.

* Nasıl tehdit edildiniz?
'Çok açık seçik çekim yapmak istemiyorum' diyorum, ısrarla 'Hayır bunu giymezsen senin için kötü olur ha!' diyen gazetecilerle karşılaştım bu ülkede. Ben tek başına iş yapmaya çalışan tek başına ayakta kalma savaşı veren bir kadınım.

* Söylediğiniz şeyler birçok kişiyi zan altında bırakıyor. İsim verir misiniz?
Hayır söylemeyeceğim...

* Şimdi bu yaptığınız açıklamalar kavga çıkaracak...
Ben hiç kimse ile kavga etmiyorum. Ben iki yıl önce Tamer Karadağlı ile Deniz Akkaya'nın filmine 'B sınıfı bir film, videoda gösterime girer' dedim olay oldu. Sinemada gösterime giremez çünkü o filmde tek star yok! Bunu söylediğimde 'Didem kıskanıyor' diyorlardı. Tamer Karadağlı'ya bir lafım yok! Hollywood filminde bir Tamer oynadı, bir de ben oynadım, üçüncü biri yok! Türkiye'de iş yapmak için askerdeki kocayı boynuzlamak mı lazım? Erdal Acar ile aşk mı yaşayayım? Yoksa Cem Yılmaz, Okan Bayülgen ve Beyaz ile hatta üçü ile aynı anda aşk mı yaşayayım?